Bedruktetapefabriek.nl het visitekaartje voor jouw bedrijf

Bedruktetapefabriek.nl

Als eigenaar van een eigen, maar kleine zaak, ben ik erg tevreden over Bedruktetapefabriek.nlde Bedruktetapefabriek.nl. Misschien dat jij je nu af vraagt wat dat mag wezen, nou dat ga ik je hier vertellen. Wij verkopen verschillende leuke cadeautjes voor bepaalde gelegenheden. Deze spullen leveren wij door heel Europa. Om dit allemaal te kunnen vervoeren waren wij op zoek gegaan naar goed verpakkingsmateriaal. Deze hebben wij dan ook gevonden bij de bovenstaande fabriek. Hier verkopen zij namelijk tape met logo, afzetlint en waarschuwingslinten.

Tevens hebben zij Verzenden24.nl als partner en hier is het mogelijk om verzendverpakkingen voor webshops en verpakkingsoplossingen voor voornamelijk het MKB aan te schaffen. Hier is het ook mogelijk om nieuwe en gebruikte dozen aan te schaffen. Voor meer informatie kan je het beste zelf op deze site gaan kijken. 

Bedruktetapefabriek.nl heeft ons werk een stuk makkelijker gemaakt

Bedruktetapefabriek.nlAl een tijd waren wij op zoek naar de mogelijkheden om ons bedrijf wat meer bekendheid te geven. Hiervoor hadden wij al meerdere visitekaartjes laten maken. Vaak gaven wij deze aan mensen die onze stand op de beurs kwamen bezoeken. Maar veel reacties kregen wij daar niet op. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid. Deze hadden wij vrij snel gevonden op de site van de Bedruktetapefabriek.nl. Hier verkopen zij namelijk tape waar je een logo op kan laten bedrukken. Zo hadden wij twee vliegen in één klap. Want om onze dozen dicht te maken hadden wij plakband nodig. Daar konden wij deze tape voor gaan gebruiken met ons eigen logo. Echt een geweldige manier van reclame maken en niet duur ook.

Onze dozen hebben wij via Verzenden24.nl besteld, want hier kan je zoveel verschillende soorten en maten bestellen, voor elk product een passend model. Wij hebben nu een goede manier gevonden om reclame te maken en daar zijn wij heel erg tevreden over.