Bedrijfsauto laten doen door Autobelettering Breda

Meer promotie, ja dan ga je toch alles uit de kast halen om dat te realiseren. De eerste stap was de bedrijfsauto laten doen door Autobelettering Breda. Echt heel mooi werk, ik ben blij met het werk van Autobelettering Breda. Ze hebben precies gedaan wat wij in ons hoofd hadden als bedrijf. Ik ben heel blij met de dienst die zij hebben geleverd, daarom ook dit blog.

auto2

Uiteindelijk gevonden

Al die bedrijven hanteren belachelijk hoge prijzen, niet normaal meer dat je voor zo’n dienst veel betaald. Ik snap het wel, maar toch vond ik sommige bedrijven echt te gek. Ons plan leek in de soep te lopen. Maar toen zagen we de site van Esdesign. Geweldige prijzen voor een goede dienst. Alles wat op hun website beschreven staat is ook echt waar. Bij dit bedrijf is echt alles mogelijk, dan snap je wel dat je het niet te gek kan maken. Maar een zakelijke auto laten beletteren is natuurlijk een makkie voor dit bedrijf. Gelijk contact opgenomen en een afspraak gemaakt wanneer het eventueel uitkwam. Na kort te hebben gesproken heb ik de auto gelijk weg gebracht en kon ik hem na een korte tijd weer ophalen. Het beeld was super, echt geweldig. Goed afgewerkt en tot op de puntjes verzorgd.

auto1

Ben jij nou ook opzoek naar een goed beletteringsbedrijf, dan raad ik je zeker dit bedrijf aan, voor een goede prijs heb jij jouw bedrijfsauto(s) beletterd. Neem voor meer informatie over de dienst of over de prijzen contact op met het bedrijf.