Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun

Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun! Misschien weet u niet allemaal wat flyboarden inhoudt maar dat ga ik u vandaag tot in de puntjes en exact uitleggen. U heeft waarschijnlijk wel eens gezien dat mensen op een bord staan waar moet hoge snelheid water uit word gespoten, dat is nou flyboarden. Het klinkt misschien in de oren van de meeste mensen als een saaie beleving, maar dit is het dus totaal niet. Bij Jet-Fun kunt u twintig minuten lang zelfstandig flyboarden met de hulp van een instructeur. Dit om de veilig van u en de mensen bij de bedrijf te ervaren. Vooral in de zomer is dit heel erg leuk om een keer te doen. Ook is het mogelijk hier om te hoverboarden, is vergelijkbaar met snowboarden maar dan over het water. De kracht waarmee het water uit het fly- en hoverboard word gespoten is ongeveer tweehonderd PK! Dat is veel meer dan de gemiddelde sportwagen! 

 

Zelf ook een aantal keer gedaan

Omdat ik dit een keer van een kennis heb gehoord, ben ik het zelf ook eens gaan doen, dit met groot succes. Daarom ben ik dit vaker gaan doen omdat ik ik het persoonlijk echt super tof vind! Zodoende heb ik dit aan andere vrienden verteld en dit samen gedaan, wederom weer met groot succes. Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun!!

Een tip voor de lezer!

Houdt u ook van een beetje spanning en bent u ook uitgekeken op die saaie uitjes naar dierentuinen en pretparken? Dan kan ik u met een gerust hart zeggen dat dit zeker een leuk uitje voor u is!