Suit Up Now is er voor uw onderneming

Het is allemaal mogelijk bij Suit Up Now. Heeft u een eigen bedrijf waarvan er kleding voorzien moet worden? Dan is het mogelijk om dit bij deze leverancier te bestellen. Deze zal er zeker goed voor zorgen dat uw bedrijf weer mooi erbij loopt in de kleding waarin uw werknemers horen te lopen. Daar komt bij dat het ook een must is om dit te hebben aangezien dit toch wel een morele verplichting is in Nederland voor de hygiëne en andere verplichtingen. Daar komt bij dat het ook een mooi aanzicht is voor de klanten als uw bedrijf er netjes uit ziet met uw werknemers die allemaal dezelfde kleding dragen.

Wat mijn ervaringen zijn met dit bedrijf.

Zelf ben ik al jaren klant bij Suit Up Now en ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg tevreden over de werkwijze van het bedrijf en hoe zij u te woord kunnen staan. Aangezien ik zelf wel moeite heb met bedrijven die geen klantvriendelijkheid bieden, kan ik u vertellen dat ik vaak bij leveranciers en bedrijven weg ben gegaan. Daar komt bij dat ik een goede band heb opgebouwd met dit bedrijf en dat er altijd tijd is om een kop koffie te drinken samen en te overleggen wat misschien mooi is om anders te doen.

Een tip

Bent u ook van plan om de kleding binnen uw bedrijf aan te passen en bent u een werknemer die wel aan vervanging toe is? Dan heeft u bij deze een adres waar u terecht kunt!