Nette en voordelige bedrijfskleding bij Suit Up Now

suit-up-zwart-copy

collectie-formeel-300x189Bij het bedrijf waar ik werk ben ik verantwoordelijk voor het sales team. Het team wordt getraind en gestuurd door mij. De mensen uit mijn team kunnen heel erg goed diensten en producten verkopen met hun vlotte babbel. Helaas is een vlotte babbel niet alles. Als sales vertegenwoordiger ben je een visitekaartje voor het bedrijf waar je werkt. Kleding is een heel erg belangrijk onderdeel van deze functie. De kleding zorgt er namelijk voor dat je professionaliteit kan uitstralen zonder iets te zeggen.

Een goed kostuum

suit-up-now-logoOm ervoor te zorgen dat mijn team er goed uit ziet ben ik op zoek gegaan naar een goede leverancier voor de kostuums. Van een collega van mij had ik begrepen dat er goede bedrijfskleding kon worden besteld op de website van Suit Up Now. Zelf had ik nog nooit eerder gehoord van Suit Up Now en daarom heb ik de website opgezocht.

Toen ik op de website terecht kwam was ik verbaast over de mooie kostuums en de voordelige prijzen. Voordat ik een bestelling zou gaan plaatsen heb ik eerst gebeld om te vragen wat er allemaal mogelijk was. Aan de telefoon werden mijn vragen goed beantwoord en daarom heb ik besloten om een bestelling te plaatsen. Omdat het zo voordelig was ben ik mooi binnen het budget gebleven en daar is mijn werkgever natuurlijk heel erg blij mee.

De kostuums zien er geweldig uit en er hoefde gelukkig bijna niks aan verandert te worden. Het team ziet er heel goed uit en kan daarom strak in pak bij klanten langs gaan!