Bizzix staat bij mij hoog aangeschreven

Macbook accu

bizzixWanneer ja als ondernemer vaak op pad bent moet je natuurlijk wel een laptop hebben die lang mee gaat zonder oplader. Daarom hebben veel bedrijfsmensen een Macbook. Deze laptop is niet te groot en gaat lang mee. Deze accu’s van Apple zijn dan ook erg goed. Helaas had ik zelf laatst pech want mijn accu was gewoon kapot. Ik dacht in eerste instantie dat mijn hele laptop kapot was. Toen ik eenmaal mijn Macbook na liet kijken door een deskundige werd mij verteld dat het alleen de accu was. Dit was natuurlijk goed nieuws voor mij, want anders was ik erg veel bestanden kwijt.

Macbook accuDeze deskundige gaf mij als advies mee om eens naar de site te gaan van Bizzix. Hier vind je dus allerlei producten van Apple. Voor mij was dit helemaal ideaal want ik heb niet te tijd om doordeweeks naar de stad te gaan en daar een nieuwe accu te kopen. Het grote voordeel van bizzix.nl is dat wanneer je vóór 23:00 besteld je het de volgende werkdag al in huis hebt.

Bizzix is echt een stuk goedkoper

apple opladerNatuurlijk ging ik van te voren even rondkijken online of dat zij echt goedkoop waren. Maar ik moet eerlijk bekennen dat dit inderdaad zo is. Het hele assortiment van Bizzix is goedkoop geprijsd, dit van opladers tot aan kabels. Zoals gezegd had ik mijn bestelling rond 21:00 afgerond. De volgende dag werd mijn accu keurig in de middag geleverd en had ik weer toegang tot al mijn bestanden. Hier had ik dan ook gelijk een back-up van gemaakt. Normaal doet mijn Macbook dit een keer per maand, maar ik nam nu geen risico’s. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat Bizzix wat mij betreft een echte aanrader is.