Van der Hoeven

Logo-Raleway-dgAl een tijdje op zoek naar een goede advocaat. Zoek dan niet verder, advocaat Van der Hoeven kan jou perfect helpen wanneer het gaat om juridische problemen met betrekking tot arbeidsrecht, ambtenarenrecht of ontslagrecht. Als jij een zaak hebt die binnen deze categorie├źn valt, dan kan Van der Hoeven advocatuur jou gegarandeerd verder helpen. Van der Hoeven advocatuur geeft voorkeur aan een goed persoonlijk gesprek om jouw situatie goed te kunnen observeren. Een afspraak kan gemaakt worden per mail, door telefonisch contact of door het formulier op de website van Van der Hoeven advocatuur even in te vullen. Van der Hoeven advocatuur streeft er naar om binnen 24 uur een afspraak met jou te hebben ingepland.

Tijdens je eerste afspraak met Van der Hoeven advocatuur zul je gaan kijken naar je situatie, welke kansen heb je en welke bedreigingen heb je. Ook zal er een duidelijke en overzichtelijke kostenspeculatie gemaakt worden, hiermee kun je gemakkelijk zien waar je aan toe bent. Ook zal bij het opstellen van de kostenspeculatie gekeken worden op de gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de tegenpartij.Header3

Advocaat Van der Hoeven kent haar expertise en gaat dus niet elke zaak aan. Ze gaat pas met je in zee zodra ze zeker weet dat ze al haar kennis en kunde kan inzetten om jouw zaak te behandelen. Heb jij interesse in een afspraak met advocaat Van der Hoeven, wacht dan niet langer en neem gelijk contact op, of kom even langs tijdens het gratis inloopspreekuur.